O NAMA

Vrhunska oprema, stručan kadar i ugodan prostor

Spec. ginekologije i opstetricije

Privatna ginekološka ordinacija  sa ultrazvučnom dijagnostikom  prim. dr. Azre Đerzić osnovana je u martu 2003. u Žepču. Ordinacija se nalazi na mirnoj lokaciji u širem centru Žepča  i od osnivanja  nije mijenjala prvobitni smještaj.

Osnovna djelatnost ordinacije je zdravstvena zaštita žena  svih životnih dobi, sa posebnim naglaskom na brigu o ranom  otkrivanju i kontinuiranom  nadzoru trudnoće  kao i ranom otkrivanju karcinoma svih lokalizacija, a posebno grlića maternice i dojki.

Prema unaprijed dogovorenim terminima, svakodnevno se obavljaju dijagnostički pregledi, te propisuje i provodi potrebna terapija. Ljekarima i osoblju ordinacije  na raspolaganju je najsuvremenija oprema koja garantira  tačnost u postavljanju dijagnoze bolesti što omogućuje uspješno i pravovremeno liječenje.

Uz vrhunsku opremu i u ugodnom prostoru, brigu o vašem zdravlju vodi ekipa zdravstvenih radnika:

Prim. dr. Azra Đerzić, specijalist ginekologije i opstetricije, vlasnica i osnivač ordinacije. Specijalistički ispit IZ GINEKOLOGIJE I OPSTETRICIJE položila 1987. u Sarajevu. Edukaciju iz ginekološke citologije 1988. na Medicinskom fakultetu u Sarajevu. Zvanje primariusa stekla 1995. godine. Edukacija iz ultrazvuka dojke na Medicinskom Fakultetetu u Zagrebu 1998. Stručni poslijediplomski studij ULTRAZVUK U KLINIČKOJ MEDICINI smjer Ginekologija i opstetricija u Zagrebu 2002. godine. Ultrazvuk abdomena – 2005. godine Matuzići – Zenica. Primarius dr. Azra ĐERZIĆ je kao spec. ginekolog i opstetričar zaposlena i u JU Dom zdravlja sa poliklinikom na mjestu šefa Službe za zdravstvenu zaštitu žena sa porodilištem.

Suljević Helmina, medicinska sestra u našoj ordinaciji radi od prije 4 godine. Srednju medicinsku školu završila u Zenici 1999. godine.